Ronald Gravemaker

Ronald Gravemaker

Dentista

Sei questo medico?

Scopri le nostre soluzioni di calendario online!

Il calendario Doctena Pro ti aiuterà a risparmiare tempo, limitare i mancati appuntamenti ed aumentare la tua visibilità online.

L'utilizzano già più di 10.000 dottori!

Per saperne di più su Doctena Pro

Qyom tandartsengroep Amsterdam
Willemsstraat 24 A3,
1015 JD Amsterdam Centrum
Chiamare per prendere appuntamento +31 206 235 550

Specialità

Lingue parlate

  • Inglese
  • - Olandese

Informazioni sullo studio medico

Clicca su un marcatore per ottenere indicazioni stradali


Descrizione

Qyom tandartsengroep – uw team van specialisten

Qyom, gevestigd in de Willemsstraat in de Jordaan, bestaat uit een team van tandheelkundige specialisten en mondhygiënisten.

Niet alleen voor uw halfjaarlijkse controle en het vullen van een klein gaatje moet u bij ons zijn, maar ook voor endodontologie, gnathologie, kaakchirurgie, orthodontie, parodontologie, implantologie en esthetische tandheelkunde bent u op de Willemsstraat aan het juiste adres.

Continua a leggere

Diplomi

  • Ronald studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1984 startte hij zijn praktijk in Duitsland. Na 16 jaar is hij toegetreden tot de maatschap van Qyom Tandartsengroep (voorheen TGP-groepspraktijk). Sinds 2000 heeft hij zich gespecialiseerd in endodontologie. Hij heeft o.a. studies gevolgd aan het Eastman Dental Institute in Londen en Endo-Plus Academie aan de universiteit van Keulen. In 2005 werd hij officieel Certified Member of the European Society of Endodontology.
Sei questo medico? Torna al profilo